Cabinet Craiova
Str. Mareşal Alexandru Averescu Bl. D16, Sc. 1, Ap. 4
Cabinet Bucureşti
Bvd. Hristo Botev, nr.7
zona Univesitate

Estetica faciala

1
2
3
4

Zone de interes

1. Liniile glabella

Pe masura ce avansam in varsta, rezervele de acid hialuronic din piele se diminueaza cauzand aparitia liniilor si ridurilor. Prin injectarea subtila de gel in zonele afectate, procesul de imbatranire este inversat iar pielea arata vizibil mai supla si mai tanara.

2. Nas si gura

O procedura destinata in special fumatorilor.

3. Buze

Una dintre cele mai eficiente metode de a te simti mult mai increzatoare in look-ul tau este sa imbunatatesti linia si volumul buzelor tale.

4. Riduri

Pentru a netezi ridurilor din jurul ochilor (ca cele din coltul ochilor), folosim o substanta numita toxina botulinica.

» Vezi lista preturi. Pentru programari sunati la 0724.450.887

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță pe care o avem în mod natural în organism, în special în cartilaje şi în piele, şi care ajută la hidratare.Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă și din această cauză apar ridurile. Practic, acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor. Datorită acestor proprietăți, este folosit în industria cosmetică.

Cum actioneaza

Pentru că acidul hialuronic se găsește în mod natural în piele, injecțiile cu această substanță nu sunt dăunătoare. Ba mai mult, aceste injecții conferă volum buzelor, îndepărtează ridurile, corectează cearcănele, vindecă cicatricile. Cu alte cuvinte, ne scapă de toate acele semne nedorite de pe fața noastră. Atunci când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile.

Este dureros?

Toate tratamentele cu acid hialuronic in cabinetul nostru se fac cu anestezie, fie folosind o crema, fie folosind o substanta care se injecteaza cu un ac fin, atraumatic.

Contraindicatii temporare

Afectiuni acute ale pielii la nivelul locului de injectare, cum ar fi: stafilocociile (furuncule), herpes.

Efecte secundare

Unii pacienti pot sa resimta usoara durere, usoara roseata sau inflamatie 1 zi dupa injectare. De asemenea , cei care in mod obisnuit fac echimoze (vanatai) este posibil sa aiba si dupa injectarea cu acid hialuronic. Insa acestea dispar repede. Cei mai multi insa, pot sa nu aiba niciun fel de probleme si sa isi reia activitatea imediat.

Ce trebuie sa facem dupa injectare?

Dupa injectare trebuie sa evitam 24 de ore efortul fizic intens, putem sa punem o punga cu gheata peste zona tratata, putem masa usor zona respectiva pentru a uniformiza substanta injectata si putem sa luam seara, inainte de culcare un antihistaminic (Claritine, Aerius).

Exista limita de varsta?

Nu exista limita de varsta.